halu halu halu halu

Assalamualaikum!!!!!

download

 

ehhhh… dh 2015 eh??? setaun menghilang, ade ke merindu? ke sendiri yang syiok??? ngehngehngeh..

byk nye kenangan setaun lbh menghilang, xyahh la nk seru , tahun baru , buku baru…. xgitu?hehhehe

dah kawen ke??? – belummmmm

tunang??? – beluuummmmmmmmmmm

berpunya??? – Single ( aummmm )

hahahahhaa..kot2 ade la soalan cenggitu, walauponn… hahahhaha

 

11042950_10206215740419535_8688967040843826671_n

mychintahati insyaallah, akan menunaikan umrah beberapa hari lg. camne la agaknye xdengar suara bebel dia untuk 12 hari, insyaallah sume selamat…. blom pegi dah rase ghindu, canne???

ok la u olls…. nnt sambung lg,…kot2 taun depan ke, bln depan ke..minggu depan ke, esokk ke..hehehehhe pemalas sgt!

dadadididudu

Mata owh mata

Assalamualaikummm n good morning u olls… Pagi ker??!
Hehee
Alhamdulillah, hr ni mata dh ok cket….. Syukur sgt… Plan hr ni harapnya berjalan lancor…
Al kisahnya, rabu lepas… Mata ni ok je… Bergambo bagai….. Tetibe tghri dh berair2 mata ni… Tahan lg.. Balik ke opis tgk monitor punye la seksa, berpinau2… Ok, tdo kejap ok kot… Xleh gk tdo… Sakit…. Otak dh bpikir, cm ne nk blik nnt…..

Btol la mcm yg dijangka, mata ni xleh nk bukak… Mcm kite ngantuk…xleh nk bukak…ok, we chat ngan linda, pinjam spec…ok la…tapiiiii mcm org buta je drive…….. Rs mcm nk terbang je blik…..

Tu lah org ckp…. Kejap je kalau nk datang sakit tu…. Xperlah, ujian dr Allah…….
🙂
Oklah… Saje nk potpet2.. Sbb mata dh bleh bkak kn.. Hehhee bye3…

Populariti VS Kualiti

Salam….

# Hari ni saje nk re topic kn balik dr suriafm…
Hehehehehe….. Dalam hidup aku, setakat ni, hanya seorang bos yg tahuuuu menilai..populariti ataupon kualiti tu sendiri…. Opppsss, itu belum masuk bab rupa paras….. Xtually dia bergabung meletop disitu…

Respect cik redzan n her wife kak intan!!

# dan bagi aku jgk, xperlu utk cemburu utk sebarang ketidak adilan dalam tugas… Ia hanya utk menguji…. Sejauh mana kualiti yg kite ade… Jika hanya 50% , lbh baik mengaku dan menganggapnya sebagai bukan rezeki ataw lbh jelas, kite perlu tingkatkn kualiti kerja kite….

Alahaii.. Ape yg aku potpet2 ni…….. Pape pon jgn lupe ucap Alhamdulillah, shaliza……. Bukan mudah nk dpt pahala freee!! Hehehe

# xdapat sekarang, satu hr nnt… Insyallah… Jika ade rezeki.. 🙂 peace!!

20130515-185158.jpg

Hujung minggu…….

Assalamualaikum!!
Berhujung minggu dgn malasnya! Hehehehhe….
Hr ni umi pose 1 Rejab…. Aku lak xleh join..biasela masalah ppuan kn??
Umi request nk mkn kat restoren ktorg bbuke puase hr tu… Paaa lg!! Terus laaaa check fb…tengok fb restoren Rangnok tu…skali coverage plk sloww melowwww…….. Thnks linda tlg updatekn gmbor menu tu..hihihi… Jasamu dikenang….
Dah order!! Soooo, tunggu maghrib jo lh….. Mkn mekgi je!! Hhihihi

Dadadididududodo u ollss…..

alalolola tokkkkkk

haluuuuuuuuuuuuuuuuuuu2..
lame bebenauuuuuu xhupdate!! pemalas sungguh..ni pon bersobab.. research la konun.. esk nk ajar org buat blog pulok!! ayayayaiiii…… kaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tuluuuuuuuuuuuuuuunn… im alone!!! cmne???????? haaaa??!! linda??????? hmm, laiii la tak dowwwwwwwwwwwwwww!! :p

alohaaaaaaaaaaa…

halu2 kopi ke milo……………………………….

alahai lama sangat2 bercuti…. hehehehe… amponn!! :p bz sesangat! wah… bz katenya…. 

so…. hari ni hari terakhir untuk tahun 2012…. wishes??? nothing…. sbb…apa yg dihajati slalu xercapai… soooooooooooooo, kite follow je la the flow… :p kn kn????? 

ha…. smbil tu layan la lagu sedeh ni…. sejibik hati ni.. laraa!! :p